Lockdown Covid-19

covid-19

Een Lockdown! Wat nu?

Door de Corona-pandemie heb ik een tijdje niet kunnen werken. Sinds 15 december 2020 is de praktijk gesloten vanwege de lockdown.  Wat mis ik mijn werk en de cliënten. Masseren is mijn passie en ik hou toch erg van het contact met mensen. Toch ben ik niet de persoon die bij de pakken neer gaat zitten maar wil aan de slag. Wat kan ik wel doen?

Ik heb de massagetafel opnieuw bekleed. Hij ligt weer heel comfortabel.
En met wat hulp van hele geduldige mensen om mijn heen heb ik de website vernieuwd.
Ik ben heel trots op het resultaat.
Daarnaast natuurlijk ook blijven bewegen. Ik bewonder de sportschool, dat ik via Zoom bij hen kan blijven sporten. Veel wandelen, frisse lucht. Ook dat is heel belangrijk voor mij om positief te blijven.

Ik hoop dat de praktijk weer snel open mag, maar het moet natuurlijk wel veilig zijn. Gelukkig komt mijn laboratorium-ervaring goed van pas om voldoende hygiënisch te kunnen werken. Zo krijgt iedere cliënt zoals altijd een schone set handdoeken en laken. Ik volg de richtlijnen van het RIVM en de branchevereniging NGS. Dus bij klachten van de cliënten of hun huisgenoten zeggen zij hun afspraak kosteloos af. Bij binnenkomst wassen we beiden onze handen. Ik draag een mondkapje tijdens de behandeling zolang ik nog niet ben ingeënt. En na afloop reinig ik al die oppervlaktes die aangeraakt zijn voor de veiligheid van de volgende persoon.

Hopelijk tot snel.