TouchPro stoelmassage

TouchPro stoelmassage voor mensen die snel resultaat willen

TouchPro stoelmassage blijkt in veel gevallen een effectieve manier om de bloedsomloop en lymfecirculatie te bevorderen en verstoorde energiebanen te deblokkeren. Deze milde techniek brengt namelijk het lichaam weer in balans. Het is vergelijkbaar met traditionele Japanse drukpuntmassage. Na een TouchPro stoelmassage gaat de energie in het lichaam weer stromen. Het frist op, de verkramping in de spieren verdwijnt en daarna kan je je beter concentreren op je werkzaamheden. 

Welke klachten kunnen hierbij baat hebben?

Als je regelmatig een stoelmassagebehandeling ondergaat, verminder je de kans op RSI, nek-, schouder- en rugklachten. Deze beroepsgerichte fysieke klachten kunnen namelijk vroegtijdig slijtage aan de gewrichten veroorzaken. De massage van de drukpunten gaan door de kleding heen. Je kan je kleren dus gewoon aanhouden. De speciaal ontworpen massagestoel zorgt er dan voor dat je ontspannen zit. Deze massage duurt maar 15 tot 20 minuten. Echter het heeft een langdurig effect.

TouchPro Stoel Massage

TouchPro Europe

Stoelmasseurs die zijn aangesloten bij TouchPro Europe voldoen aan de kwaliteitseisen die TouchPro aan zijn licentie houders stelt. Daarom laat ook  ik mij jaarlijks testen om het niveau hoog te houden. 

TouchPro stoelmassages speciaal voor bedrijven

Bij bedrijven kan stoelmassage op de werkplek aan de medewerkers worden aangeboden.  Daarbij kunnen de medewerkers hun kleding gewoon aanhouden.
In veel gevallen zijn de kosten voor deze behandelingen fiscaal aftrekbaar. 
Ik kan daarvoor vrijblijvend een offerte maken.